Wie zijn wij

SINDS 1986

 

De kracht achter MATT&CO zijn Matthieu van der Velde & Marco ten Hoven. Wij werken al ruim 18 jaar professioneel samen en beschikken over meer dan 14 jaar ervaring in arbeidsbemiddeling en HR. Echter kennen wij elkaar al veel langer. Wij zijn samen opgegroeid in Leusden-Zuid en gaan sinds 1986 als vrienden door het leven. Als betrokken ondernemers hebben wij oog voor zowel de opdrachtgevers als de werknemers en voelen we ons verantwoordelijk voor een succesvolle toekomst.

 

MATT&CO is ambitieus, toegankelijk, persoonlijk, eigenwijs, betrokken en heeft plezier in het werk. We herkennen talent en denken gelijk in kansen. We zorgen voor een passend aanbod en blijven intensief betrokken bij opdrachtgever en werknemer.

Onze Visie

 

Bij MATT&CO denken wij in mogelijkheden en geloven wij dat iedereen een kans verdient. Vanuit dat uitgangspunt zijn wij begonnen met ondernemen. Het gaat om de juiste mensen op de juiste plek laten werken. Wij helpen de werknemer zijn talent te ontwikkelen en de opdrachtgever zijn doelen te behalen. Dat is waar wij voldoening uit halen!

Impact

Een groot deel van onze tijd brengen we door op ons werk. Hoe bijzonder is het om van waarde te mogen zijn tijdens deze fase van mens en organisatie. Wij kijken graag naar de toekomst en doen er alles aan om je doelen succesvol te realiseren.

Ontwikkeling

Wij dagen elkaar continu uit om het beste uit onszelf te halen. Met een open bedrijfscultuur en oprechte interesse weten wij precies wat er speelt op persoonlijk vlak en binnen de branche. Naast onze eigen ontwikkeling helpen wij graag bij de persoonlijke ontwikkeling van onze kandidaten en de doelstellingen van onze opdrachtgevers.

Lol

Humor is een belangrijke sleutel tot succes. Je maakt hiermee moeilijke onderwerpen bespreekbaar en viert er successen mee! Dit zie je terug in onze werkwijze en persoonlijke benadering naar elkaar. Ben je benieuwd hoe wij dit doen? Loop een dag met ons mee!

januari 2016 – heden

Matthieu van der Velde

Ondernemer

Dankbaar kijk ik terug op een verleden waarin ik kansen en mogelijkheden heb gekregen om mijzelf te ontwikkelen tot de persoon die ik nu ben. Zowel persoonlijk als met MATT&CO hoop ik een omgeving te creëren die de ruimte biedt deze kansen en dromen voor anderen waar te maken. In deze omgeving hoop ik een inspirator te zijn die het beste uit de mens en organisatie weet te halen. Wij kijken naar de toekomst hoe we blijvend het verschil kunnen maken. Het maakt mij waanzinnig trots om dit vertrouwen te krijgen van mijn collega’s, medewerkers en organisaties om een bijdrage te mogen leveren aan de ontwikkeling en het succes.

Telefoon: +31 6 22 41 19 82
Email: matthieu@mattenco.nl

Het is nooit te laat om te worden wat je had kunnen zijn.

januari 2016 – heden

Marco ten Hoven

Ondernemer

De dankbaarheid na een interim opdracht waarbij je mensen verantwoordelijkheid, ontwikkeling en inspiratie hoopt te brengen raakt mij elke keer weer. Elke dag weer met mensen werken daagt mij uit om altijd op de toppen van mijn kunnen te presteren. Soms gaat het over kennis maar over het algemeen gaat het over vaardigheden en eigenschappen. Hier resultaat in behalen is het mooiste, aangezien dit blijvende veranderingen in gedrag kunnen zijn. Deze veranderingen maken de individu succesvol en de organisatie succesvoller.

Telefoon: +31 6 52 63 32 65
Email: marco@mattenco.nl

Een wijs man zoekt het in zichzelf, de dwaas zoekt het in anderen.

september 2022 – heden

Iris Lether

Marketing

Het is inspirerend om op een creatieve wijze mensen enthousiast te maken. Het maakt niet uit waarvoor, zolang het maar nieuwsgierig maakt! Het is voor mij een uitdaging om mezelf in dit team te ontwikkelen als content marketeer en de motivatie en het enthousiasme van MATT&CO visueel te maken.

Email: iris@mattenco.nl

Creatief denken brengt ideeën. Ideeën creëren verandering.