Wie zijn wij

SINDS 1986

 

De kracht achter MATT&CO zijn Matthieu van der Velde & Marco ten Hoven. Wij werken al ruim 18 jaar professioneel samen en beschikken over meer dan 14 jaar ervaring in arbeidsbemiddeling en HR. Echter kennen wij elkaar al veel langer. Wij zijn samen opgegroeid in Leusden-Zuid en gaan sinds 1986 als vrienden door het leven. Als betrokken ondernemers hebben wij oog voor zowel de opdrachtgevers als de werknemers en voelen we ons verantwoordelijk voor een succesvolle toekomst.

 

MATT&CO is ambitieus, toegankelijk, persoonlijk, eigenwijs, betrokken en heeft plezier in het werk. We herkennen talent en denken gelijk in kansen. We zorgen voor een passend aanbod en blijven intensief betrokken bij opdrachtgever en werknemer.

Onze Visie

 

Bij MATT&CO denken wij in mogelijkheden en geloven wij dat iedereen een kans verdient. Vanuit dat uitgangspunt zijn wij begonnen met ondernemen. Het gaat om de juiste mensen op de juiste plek laten werken. Wij helpen de werknemer zijn talent te ontwikkelen en de opdrachtgever zijn doelen te behalen. Dat is waar wij voldoening uit halen!

Impact

Een groot deel van onze tijd brengen we door op ons werk. Hoe bijzonder is het om van waarde te mogen zijn tijdens deze fase van mens en organisatie. Wij kijken graag naar de toekomst en doen er alles aan om je doelen succesvol te realiseren.

Ontwikkeling

Wij dagen elkaar continu uit om het beste uit onszelf te halen. Met een open bedrijfscultuur en oprechte interesse weten wij precies wat er speelt op persoonlijk vlak en binnen de branche. Naast onze eigen ontwikkeling helpen wij graag bij de persoonlijke ontwikkeling van onze kandidaten en de doelstellingen van onze opdrachtgevers.

Lol

Humor is een belangrijke sleutel tot succes. Je maakt hiermee moeilijke onderwerpen bespreekbaar en viert er successen mee! Dit zie je terug in onze werkwijze en persoonlijke benadering naar elkaar. Ben je benieuwd hoe wij dit doen? Loop een dag met ons mee!

januari 2016 – heden

Matthieu van der Velde

Ondernemer

Dankbaar kijk ik terug op een verleden waarin ik kansen en mogelijkheden heb gekregen om mijzelf te ontwikkelen tot de persoon die ik nu ben. Zowel persoonlijk als met MATT&CO hoop ik een omgeving te creëren die de ruimte biedt deze kansen en dromen voor anderen waar te maken. In deze omgeving hoop ik een inspirator te zijn die het beste uit de mens en organisatie weet te halen. Wij kijken naar de toekomst hoe we blijvend het verschil kunnen maken. Het maakt mij waanzinnig trots om dit vertrouwen te krijgen van mijn collega’s, medewerkers en organisaties om een bijdrage te mogen leveren aan de ontwikkeling en het succes.

Telefoon: +31 6 22 41 19 82
Email: matthieu@mattenco.nl

Het is nooit te laat om te worden wat je had kunnen zijn.

januari 2016 – heden

Marco ten Hoven

Ondernemer

De dankbaarheid na een interim opdracht waarbij je mensen verantwoordelijkheid, ontwikkeling en inspiratie hoopt te brengen raakt mij elke keer weer. Elke dag weer met mensen werken daagt mij uit om altijd op de toppen van mijn kunnen te presteren. Soms gaat het over kennis maar over het algemeen gaat het over vaardigheden en eigenschappen. Hier resultaat in behalen is het mooiste, aangezien dit blijvende veranderingen in gedrag kunnen zijn. Deze veranderingen maken de individu succesvol en de organisatie succesvoller.

Telefoon: +31 6 52 63 32 65
Email: marco@mattenco.nl

Een wijs man zoekt het in zichzelf, de dwaas zoekt het in anderen.

april 2018 – heden

Kim van Heerdt

Junior Consultant

Dagelijks ben ik in contact met verschillende kandidaten. Iedere dag is anders. Vooral de combinatie van het commerciële en sociale aspect is wat mijn werk zo leuk maakt. Het geeft mij veel energie als ik een kandidaat echt kan helpen met het vinden van een nieuwe uitdaging of collega. Maar vooral dat dit op lange termijn voor beiden partijen werkt. Kortom een aandeel hebben in het succes van een kandidaat of organisatie geeft mij veel voldoening.

Telefoon: +31 6 83 89 73 99
Email: kim@mattenco.nl

Het gaat er niet om hoe goed je bent, maar dat je probeert beter te worden.

mei 2017 – heden

Sam Stuiver

Recruiter

Hoe mooi is het om iemand aan een baan te helpen waar hij of zij gelukkig van wordt. Daar krijg ik energie van! Ik vind het super om in dit hechte team te werken waar ik elke dag nieuwe dingen leer, wordt uitgedaagd en waar ook ruimte voor humor is. Ik ben trots om deel uit te maken van dit bedrijf wat volop groeit en waar ik mijzelf kan blijven ontwikkelen.

Telefoon: +31 6 82 29 27 61
Email: sam@mattenco.nl

Falen is succes als we ervan leren

juli 2018 – januari 2019

Damion Verboom

Recruiter

Gemiddeld besteden we 90.000 uur van ons leven aan werk. Aangezien we die 90.000 uur maar één keer krijgen, is het wel zo belangrijk hier het beste uit te halen. Voor mij betekent Recruitment daarom ‘Ontdekken’. Ontdekken wat jij als werknemer nodig hebt, maar ook wat de Organisatie als werkgever nodigt heeft. Het gaat tenslotte niet alleen om de 90.000 uur van de werkzoekende, maar ook om de 90.000 uur van de toekomstige collega’s.

Als je niet weet ‘Waarom’, weet je eigenlijk onvoldoende.