Wat doen wij

Recruitment

 

Waarom
Zoek jij een baan die bij je past of een medewerker die voor jou het verschil maakt? Wij maken de juiste match en werken aan langdurige relaties!

 

Wat kunnen wij betekenen
Ben je op zoek naar een nieuwe baan of uitbreiding van je team? Dankzij onze zorgvuldige voorselectie en gesprekken vinden we de juiste match. Wij kijken daarbij verder dan een CV en functieprofiel, maar kijken ook naar de persoonlijkheid van de medewerker en de organisatiecultuur. Als dat past stellen wij jullie graag aan elkaar voor.

 

Ervaring
Met onze ruime ervaring binnen het recruitment vak weten wij hoe we de ideale medewerker kunnen koppelen aan de organisatie. Daarbij hebben wij oog voor de ambities van de medewerker en de doelstellingen van de organisatie. Zo bouwen wij aan een langdurige relaties.

Project

 

Waarom
Wil je bouwen aan een succesvol team of zoek je expertise voor een belangrijk project? Wij begeleiden het project en zorgen samen voor het gewenste resultaat!

 

Wat kunnen wij betekenen
Als organisatie ben je continue in ontwikkeling. Bij projecten heb je soms extra hulp en advies nodig. Bij MATT&CO kunnen wij projecten omtrent interim recruitment, procesoptimalisaties en mentorschap verzorgen. Wij bouwen aan winnende teams die de projecten laten slagen.

 

Ervaring
Als projectmanager kijken wij verder dan het betreffende project en de profielen. Wij willen niet alleen de juiste match vinden voor dit project, maar ook de optimale werkwijze creƫren voor de toekomst. Om in de huidige arbeidsmarkt de juiste medewerkers aan te trekken en te behouden is het van belang om continue het kernproces onder de loep te nemen. MATT&CO werkt daarbij aan een strategie die het beste bij de organisatie en de ontwikkelingen binnen de branche past. Zo kijken wij naar persoonlijke ontwikkeling en coaching van de projectmedewerkers en werken wij aan de juiste dynamiek om het team scherp te houden. Want met tevreden medewerkers bereik je echt succes.

Advies

 

Waarom
Zit je met een (complex) vraagstuk of heb je hulp nodig bij je sollicitatie en persoonlijke presentatie? Wij geven passend advies waar je echt wat aan hebt!

 

Wat kunnen wij betekenen
MATT&CO heeft de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan bij het oplossen en inzichtelijk maken van (complexe) vraagstukken. Wij denken in oplossingen in het belang van de organisatie en de medewerkers. Daarbij maken we gebruik van de capaciteiten en drijfveren rapportages van de medewerkers binnen het team. MATT&CO verzorgt ook sollicitatietrainingen en colleges op scholen zodat studenten zich optimaal kunnen presenteren aan organisaties.

 

Ervaring
Om als organisatie je doelstellingen op een duurzame manier te behalen staat in onze ogen de ontwikkeling van de medewerkers centraal. Met behulp van onze partners zijn wij in staat om cognitie, competenties en drijfveren in kaart te brengen. Hiermee maken wij een verdieping in het vraagstuk en wordt duidelijk waar er kansen liggen. Daarnaast delen wij graag onze kennis door het geven van colleges. Op deze manier helpen wij mensen om zich klaar te stomen voor de arbeidsmarkt.