Nieuwe website

Nieuwe website

“Wat een dikke koppen hebben we daar!” “En kijk dat oude auto’tje, levensgevaarlijk die Smart!” “We zijn ondertussen ook al met ze 5-en!” Zo zaten wij in maart 2018 naar onze eigen website te kijken! Tijd voor wat aanpassingen op onze website was de conclusie en direct hebben wij Rens van RAW_Design een mail gestuurd met daarin de vraag of hij ons hiermee kon helpen. Met veel enthousiasme reageerde hij en gaf aan ons hier graag mee te helpen.

Maar waar begin je? Laten we starten met een brainstormsessie met het hele team bij ons op kantoor waar we alle ideeën op tafel kunnen gooien. Punten als: professioneler, vollediger, toegankelijker, uitstraling, kleding etc kwamen allemaal naar voren. Waarop de vervolgvraag kwam: “Moet het niet een hele nieuw website worden?” Als snel hadden wij besloten dat we hier een project van moesten maken. Als wij dit naast al onze dagelijkse werkzaamheden willen doen dan zou het niet afkomen. We besloten om aan Kim te vragen of zij samen met Matthieu dit project op haar wilde nemen. Kim reageerde hier zeer enthousiast op en al snel stond de eerste afspraak gepland om de brainstormsessie met het team uit te werken en concreet te maken. Aan het strand hebben wij samen alle ideeën van de brainstormsessie doorlopen en hier een website voorstel van gemaakt. Vervolgens hebben wij dit gepresenteerd aan het hele team om horen of iedereen net zo enthousiast was en we misschien punten waren vergeten. Er werden namelijk best wel wat grote veranderingen doorgevoerd. Iedereen was positief te spreken over onze ideeën, we konden ons gaan richten op de volgende stappen. Nieuwe foto’s en teksten.

De foto’s! We hebben de vraag uitgezet via onze social media kanalen en al snel kwamen we in contact met Steven van Steven van Kooijk Photography. Tijdens onze eerste afspraak bleek er direct een goede klik te zijn. Tijdens onze uitleg kwam hij direct al met gave ideeën van beelden die we konden schieten. Dit allemaal in De Nieuwe Stad. Voorafgaand aan de shoot hebben we een kledingvoorschrift opgesteld om op elkaar afgestemd te zijn en te voorkomen dat mensen met dezelfde outfits op de foto’s zouden staan. Dit bleek lastiger dan verwacht! De shoot ging goed en hebben ontzettend veel lol gehad. We bleken bijna allemaal natuurtalenten en alles was binnen een dag geschoten.

Wij zijn geen schrijvers en merkten al snel dat we het lastig vonden om goede teksten te schrijven. Dus snel een app-je naar Rens: “Rens, als wij nu de ruwe teksten aanleveren, zou Juliette dan weer de teksten voor ons willen schrijven?” Ook Juliette reageerde hier leuk op en gaf aan dit graag voor ons te doen. Vervolgens hebben wij direct de volgende afspraak gepland om de ruwe teksten te gaan schrijven. Een dag opsluiten in een inspirerende omgeving moet werken om tot leuke teksten te komen. Op naar de Posbank! Gelukkig heeft deze locatie ons geholpen en hebben we alle informatie kunnen verwerken die op de site moet komen.

Nu nog een skypecall met Rens inplannen om alles bij elkaar te brengen. Waarop Marco zegt: “Waarom gaan we niet naar Rens toe?” (Hij woont op Ibiza)… En ja hoor! Daar zaten Matthieu en Marco in november met gezinnen in het vliegtuig richting Ibiza. Naast wat ontspanning hebben wij wel alles kunnen doorspreken met Rens! We hebben al onze wensen bij hem neer kunnen leggen en hij is er direct mee aan de slag gegaan. Na een aantal feedbackrondes is de site af en zijn wij waanzinnig blij met het resultaat. Neem de tijd om eens goed door de site te bladeren en wij horen graag jullie bevindingen. Wij zijn er super blij mee en erg trots op!

Groet,
Kim en Matthieu