Ik ben Anne

Ik ben Anne

GAAF, mijn eerste blog! Spannend maar toch ook wel leuk om helemaal alleen te schrijven. Hopelijk vinden jullie het leuk om te lezen.

Ik ben Anne, 16 jaar en ik woon in Woudenberg. Ik ben een studente van de opleiding (junior) account management. Dit is een opleiding waar je wordt opgeleid in het benaderen en onderhouden van contacten van klanten. Natuurlijk hoop ik ook te leren hoe ik deze belangrijke contacten kan uitbouwen naar een stevig klantenbestand. Ik verwacht hiervoor regelmatig telefonisch contact te hebben met klanten die ik vervolgens ook kan gaan bezoeken. MATT&CO is mijn eerste stageplek en hier hoop ik te leren hoe je de klant het beste kan benaderen. Daarnaast ben ik ook erg benieuwd hoe MATT&CO hun relatie met de klanten onderhoud.

Hoe ik bij MATT&CO gekomen ben?

MATT&CO zegt dat ze toegankelijk, persoonlijk, eigenwijs, betrokken zijn en plezier hebben in het werk. Dit zijn allemaal bijzondere eigenschappen die je dagelijks niet zomaar vindt. Ze spraken mij erg aan en daarom wilde ik graag met deze organisatie nader kennis maken.

Vanuit school kregen wij te horen dat we op zoek moesten naar een stage voor de periode van 10 weken. Ik ben druk op zoek gegaan naar stageplekken en ik vond MATT&CO een enthousiaste en interessante organisatie op een leuke locatie. Het sprak mij direct erg aan! Daarom heb ik de telefoon gepakt en gelijk gebeld. Toen kreeg ik Marco ten Hoven aan de lijn. Ik vertelde hem dat ik op zoek was naar een stageplek. Hij antwoordde erg opgewekt en stelde voor dat ik even langs kwam en we maakten direct een afspraak. De week daarop zat ik bij hen op de bank en hadden we een stevig gesprek. Dit was niet alleen serieus maar ook gezellig, enthousiast en motiverend. Daarom hoefde ik er niet lang over na te denken; “ik wilde graag bij hen mijn stageperiode doorbrengen!”

Maandag 10 februari begon mijn eerste stagedag en ik werd warm ontvangen. Zoals jullie misschien al hebben gezien lag er een heel mooi starterspakket voor mij klaar. Ik ben erg tevreden over hoe mijn eerste week is verlopen. De tijd is voorbij gevlogen. Ik heb een leerzame week vol nieuwe indrukken gehad. Zo heb ik een heleboel interessante en leerzame nieuwe dingen geleerd. Ik heb zelfs al mijn eerste vacature geschreven! Van deze nieuwe indrukken hoop ik er in de toekomst nog veel meer leren. En om niet te vergeten hoop ik ze ook in real life te gaan gebruiken.

Ook heb ik ervaren dat MATT&CO uit een opgewekt en vrolijk team bestaat. Humor is een belangrijk onderdeel op kantoor. Ik vind dat erg mooi om te zien, dat er naast serieuze zaken er ook nog plaats is voor veel lol op de werkvloer.

Graag wil ik jullie alvast bedanken voor deze leuke week die ik gehad heb! Verder hoop ik dat de volgende weken even gezellig en leerzaam worden!

Ik wil ook nog even gebruik maken van deze blog, als junior accountmanager, om een commerciële vraag te stellen. Willen jullie mij allemaal uitnodigen op LinkedIn? Dan kan ik aan mijn commerciële netwerk gaan bouwen. Hierbij de link:

https://www.linkedin.com/in/anne-van-de-geer-22b6b9196/

Groetjes Anne